Social Media

Since 1981 - Copyright © 2021 All rights reserved

 

 

 

Scandinavisch design en comfort sinds 1981

 

De geschiedenis van Verikon gaat terug tot 1981. Toen, in 2013, werden de zetel en de productie van het bedrijf verplaatst naar Polen.

In 2020 begon de productie van gegoten polyurethaanschuim een ​​nog betere kwaliteit te bieden en tegemoet te komen aan de groeiende verwachtingen van onze klanten en het hoogst mogelijke comfort te garanderen. Tegelijkertijd werd een nieuw merk genaamd Verikon Molded Recline gecreëerd, verwijzend naar de naam van gevormd schuim.

Tot op de dag van vandaag ontwerpen en vervaardigen we moderne en handgemaakte zitmeubelen en bieden we klanten over de hele wereld een perfecte combinatie van functionaliteit, modern en klassiek design.

Dankzij het brede scala aan afwerkingsmaterialen, zowel stoffen als leer, en hoogwaardige componenten, wordt de algehele ervaring van het gebruik van onze producten zeer gewaardeerd.

Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en duurzaamheid. De componenten die voor de productie worden gebruikt, zijn afkomstig van Europese leveranciers, omdat we alleen de hoogste kwaliteit waarderen.

 

 Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Verikon Team

Wij zien comfort anders

Creatieve stoelen sinds 1981

 

 

 

Verikon Sp. z o.o.

Tadeusza Rejtana 29C

Czestochowa

Polen

Telefoon: +48 343 617 993

E-mail: office@verikon.com
  

BTW-nummer: PL5732846526 

 

Wij zijn maandag t / m vrijdag geopend van 7.00 uur tot 16.00 uur


Jouw email:
Berichtinhoud:
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!
  1. pl
  2. en
  3. fr
  4. da
  5. de
  6. ru
  7. nl

Vind een winkel bij jou in de buurt